agak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

agak Aksara Jawa: (ha) (ga)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. êngg pangarêp, lêlurah.
  2. êngg kira;







Kata kunci/keywords: arti agak, makna agak, definisi agak, tegese agak, tegesipun agak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.