agak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

agak Aksara Jawa: ꦲꦒꦏ꧀ krama/ngoko

  1. êngg pangarêp, lêlurah.
  2. êngg kira;








Kata kunci/keywords: arti agak, makna agak, definisi agak, tegese agak, tegesipun agak Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org