kira

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kira Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ra)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kira
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panyana, panduga;








Kata kunci/keywords: arti kira, makna kira, definisi kira, tegese kira, tegesipun kira

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.