Menyang kontèn

agama

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

agama Aksara Jawa: (ha) (ga) (ma)

ngoko
Krama agami
Ngoko agama
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. keklumpukaning tatacaraning panembah, piwulang-piwulang, pangandel tuwin tindak kautaman.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti agama, makna agama, definisi agama, tegese agama, tegesipun agama

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.