agar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(agar) Aksara Jawa: (ha) (ga) (r)

  1. ngagar
  2. diagar-agari









Kata kunci/keywords: arti agar, makna agar, definisi agar, tegese agar, tegesipun agar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.