ajat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ajat Aksara Jawa: ꦲꦗꦠ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) ak niyat, pêpenginan
  2. (Ar) ak kabutuhan;
  3. (Ar) ak slamêtan, kêndhuri.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ajat, makna ajat, definisi ajat, tegese ajat, tegesipun ajat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org