kabutuhan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kabutuhan Aksara Jawa: (ka)ꦧꦸ (bu)ꦠꦸ (tu) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kabutuhan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

apa-apa sing dibutuhake

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kabutuhan, makna kabutuhan, definisi kabutuhan, tegese kabutuhan, tegesipun kabutuhan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.