akèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akèn Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺ ()ꦤ꧀ (n)

krama
Krama akèn
Ngoko akon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kandha supaya wong liya nindakake (tumandang);









Kata kunci/keywords: arti akèn, makna akèn, definisi akèn, tegese akèn, tegesipun akèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org