akon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akon Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama akèn
Ngoko akon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kandha supaya wong liya nindakake (tumandang);
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti akon, makna akon, definisi akon, tegese akon, tegesipun akon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org