akir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

akir Aksara Jawa: ꦲꦏꦶꦂ krama/ngoko

  1. (Ar) ing têmbe;
  2. (Ar) sawise, pungkasane;
  3. (Ar) êngg pc akil (akil-balèk).
  4. kb awal.








Kata kunci/keywords: arti akir, makna akir, definisi akir, tegese akir, tegesipun akir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org