aksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aksa Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (sa)

  1. (Snk) (Kw) ak mata.







Kata kunci/keywords: arti aksa, makna aksa, definisi aksa, tegese aksa, tegesipun aksa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.