aksa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aksa Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (sa)

  1. (Snk) (Kw) ak mata.








Kata kunci/keywords: arti aksa, makna aksa, definisi aksa, tegese aksa, tegesipun aksa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org