aksi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aksi Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ꦱꦶ (k si) krama/ngoko

  1. (Wl) tandang;
  2. (Wl) tumindak ngêcakake ada lsp.
  3. (Snk) (Kw) mata.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti aksi, makna aksi, definisi aksi, tegese aksi, tegesipun aksi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.