akyan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akyan Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (ya)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. (Ar) ak mata.








Kata kunci/keywords: arti akyan, makna akyan, definisi akyan, tegese akyan, tegesipun akyan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.