ampun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ampun Aksara Jawa: (ha)ꦩ꧀ (m)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)

krama
Krama ampun
Ngoko aja
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. pc aja.
  2. ora kêna (nindakake, nglakoni), ora prayoga yèn;








Kata kunci/keywords: arti ampun, makna ampun, definisi ampun, tegese ampun, tegesipun ampun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org