aja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aja Aksara Jawa: (ha) (ja)

ngoko
Krama ampun
Ngoko aja
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora kêna (nindakake, nglakoni), ora prayoga yèn;







Kata kunci/keywords: arti aja, makna aja, definisi aja, tegese aja, tegesipun aja

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.