aja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aja Aksara Jawa: (ha) (ja)

ngoko
Krama ampun
Ngoko aja
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora kêna (nindakake, nglakoni), ora prayoga yèn;








Kata kunci/keywords: arti aja, makna aja, definisi aja, tegese aja, tegesipun aja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org