ana dina ana sêga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ana dina ana sêga Aksara Jawa: (ha) (na)ꦢꦶ (di) (na) (ha) (na)ꦱꦼ () (ga)
Lingga: (dina)

  1. pc ora prêlu nusahake kang arêp dipangan;









Kata kunci/keywords: arti ana dina ana sêga, makna ana dina ana sêga, definisi ana dina ana sêga, tegese ana dina ana sêga, tegesipun ana dina ana sêga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.