ana sêmut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ana sêmut Aksara Jawa: ꦲꦤꦱꦼꦩꦸꦠ꧀
Lingga: (gula)

  1. pr anggêr ana kamelikan, mêsthi akèh wonge sing padha têka.









Kata kunci/keywords: arti ana sêmut, makna ana sêmut, definisi ana sêmut, tegese ana sêmut, tegesipun ana sêmut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org