gula

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gula Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (la)

ngoko
Krama gêndhis
Ngoko gula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. lêlêgi sing digawe kênthêling kilang






Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Kata kunci/keywords: arti gula, makna gula, definisi gula, tegese gula, tegesipun gula

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.