gula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gula Aksara Jawa: ꦒꦸꦭ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lêlêgi sing digawe kênthêling kilang









Kata kunci/keywords: arti gula, makna gula, definisi gula, tegese gula, tegesipun gulaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org