gula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gula Aksara Jawa: ꦒꦸꦭ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lêlêgi sing digawe kênthêling kilang









Kata kunci/keywords: arti gula, makna gula, definisi gula, tegese gula, tegesipun gulaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gula&oldid=101682"