ana uthute

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ana uthute Aksara Jawa: (a) (na) (_)ꦲꦸ (u)ꦛꦸ (thu)ꦠꦺ (te)
Lingga: (uthut)

  1. pc ana pangarêp-arêpe bakal;








Kata kunci/keywords: arti ana uthute, makna ana uthute, definisi ana uthute, tegese ana uthute, tegesipun ana uthute
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org