Menyang kontèn

anglong jiwa

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

anglong jiwa Aksara Jawa: ꦲꦁ (hang)ꦭꦺꦴꦁ (long)ꦗꦶ (ji) (wa)
Lingga: (jiwa)

  1. br pucet marga sedhih;








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti anglong jiwa, makna anglong jiwa, definisi anglong jiwa, tegese anglong jiwa, tegesipun anglong jiwa

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.