Menyang kontèn

asu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran

asu (a)ꦱꦸ (su)

ngoko
Krama segawon
Ngoko asu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. araning kéwan kang kalumrah diingu ing wong; sawijining sato kéwan sing nyusoni
  2. pisuhan






Terjemahan kangge tembung asu[?]
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti asu, makna asu, definisi asu, tegese asu, tegesipun asu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.