ati malam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ati malam Aksara Jawa: (a)ꦠꦶ (ti) (_) (ma) (la)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (malam)

  1. pc gampang lilihe.








Kata kunci/keywords: arti ati malam, makna ati malam, definisi ati malam, tegese ati malam, tegesipun ati malam
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.