Menyang kontèn

malam

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

malam Aksara Jawa: (ma) (la)ꦩ꧀ (m)

ngoko
Krama malam
Ngoko malam
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning jasat rupané mèmper kendhal (asal saka tawon utawa campuran liyané) dianggo mbathik lsp







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti malam, makna malam, definisi malam, tegese malam, tegesipun malam

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.