malam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

malam Aksara Jawa: ꦩꦭꦩ꧀
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko malam
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning jasat rupane mèmpêr kêndhal (asal saka tawon utawa campuran liyane) dianggo mbathik lsp








Kata kunci/keywords: arti malam, makna malam, definisi malam, tegese malam, tegesipun malam Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org