atine nglugut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

atine nglugut Aksara Jawa: (a)ꦠꦶ (ti)ꦤꦺ (ne) (_) (ng)ꦭꦸ (lu)ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (lugut)

  1. pc panastèn, mèrèn.








Kata kunci/keywords: arti atine nglugut, makna atine nglugut, definisi atine nglugut, tegese atine nglugut, tegesipun atine nglugut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.