awoh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

awoh Aksara Jawa: (ha)ꦮꦺꦴ (wo) (h)
Lingga: (woh)

  1. mêtu wohe.








Kata kunci/keywords: arti awoh, makna awoh, definisi awoh, tegese awoh, tegesipun awoh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org