ayam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ayam Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦩ꧀ (m)

krama
Krama ayam
Ngoko pitik
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. êngg kuthuk;
  2. bangsaning kewan iwèn








Kata kunci/keywords: arti ayam, makna ayam, definisi ayam, tegese ayam, tegesipun ayam

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.