pitik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pitik

basa Jawa[sunting]

pitik

  1. pr wong mlarat dirog dhuwite (barang darbèke);








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pitik&oldid=16048"