Menyang kontèn

bêdhil

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bedhil

ngoko
Krama bêdhil
Ngoko bêdhil
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning gegaman awujud wesi wuluhan nganggo popor diisèni obat mimis utawa patrum);








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bêdhil, makna bêdhil, definisi bêdhil, tegese bêdhil, tegesipun bêdhil

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.