bêgar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêgar

  1. (Kw) bungah, sênêng
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti bêgar, makna bêgar, definisi bêgar, tegese bêgar, tegesipun bêgar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org