Menyang kontèn

bêras-mêlik

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

beras-melik krama/ngoko

ngoko
Krama bêras-mêlik
Ngoko bêras-mêlik
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak lara njebebeg wetengé (marga mangan sega magel).








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bêras-mêlik, makna bêras-mêlik, definisi bêras-mêlik, tegese bêras-mêlik, tegesipun bêras-mêlik

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.