bêrsih-desa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bêrsih-desa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bêrsih-desa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

karamean lan slamêtan ing padesa sabên taun (lmr gêgayutan karo kramatan lsp. ing desa utawa mbênêri dina adêging desa).









Kata kunci/keywords: arti bêrsih-desa, makna bêrsih-desa, definisi bêrsih-desa, tegese bêrsih-desa, tegesipun bêrsih-desa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.