bajangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bajangan
Lingga: (bajang)

  1. dhasar cilik, kunthèt, upama bocah bajang, kêcik bajang;
  2. êngg turahan pagawean;
  3. wiwit lair ora dicukur (tmr. bocah).







Kata kunci/keywords: arti bajangan, makna bajangan, definisi bajangan, tegese bajangan, tegesipun bajangan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.