bajingan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bajingan
Lingga: (bajing)

  1. wong kang gawene ngutil (nyêbrot);
  2. (tela bajingan) êngg tela dicêmplungake badhêg, kluwa tela.








Kata kunci/keywords: arti bajingan, makna bajingan, definisi bajingan, tegese bajingan, tegesipun bajingan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.