baju

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

baju krama/ngoko

  1. êngg klambi.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran

baju (plural: baju-baju; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. klambi


Kata kunci/keywords: arti baju, makna baju, definisi baju, tegese baju, tegesipun baju