klambi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

klambi Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦭ (kla)ꦩ꧀ꦧꦶ (mbi)
Lingga:

ngoko
Krama klambi
Ngoko klambi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning sandhangan kang minangka tutuping awak (wujud lan arane warna-warna)


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti klambi, makna klambi, definisi klambi, tegese klambi, tegesipun klambi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.