bakal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bakal

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bakal
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. apa-apa sing arêp dianggo dandanan;
  2. calon, gadhangan dadi;
  3. (utawa bakalan) êngg pacangan;
  4. (utawa bêbakal, bakalan) isih anyaran, durung dadi, durung dilêlantih;
  5. êngg rajangan godhong awar-awar dianggo nyêrèt;
  6. êngg arêp, nêdya, ing têmbe arêp kêlakon ... (bar, dirakêti têmbung tanggap);








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bakal&oldid=80760"