bakal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

bakal

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bakal
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. apa-apa sing arêp dianggo dandanan;
  2. calon, gadhangan dadi;
  3. (utawa bakalan) êngg pacangan;
  4. (utawa bêbakal, bakalan) isih anyaran, durung dadi, durung dilêlantih;
  5. êngg rajangan godhong awar-awar dianggo nyêrèt;
  6. êngg arêp, nêdya, ing têmbe arêp kêlakon ... (bar, dirakêti têmbung tanggap);








Kata kunci/keywords: arti bakal, makna bakal, definisi bakal, tegese bakal, tegesipun bakalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org