bakal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

bakal

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bakal
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. apa-apa sing arêp dianggo dandanan;
  2. calon, gadhangan dadi;
  3. (utawa bakalan) êngg pacangan;
  4. (utawa bêbakal, bakalan) isih anyaran, durung dadi, durung dilêlantih;
  5. êngg rajangan godhong awar-awar dianggo nyêrèt;
  6. êngg arêp, nêdya, ing têmbe arêp kêlakon ... (bar, dirakêti têmbung tanggap);








Kata kunci/keywords: arti bakal, makna bakal, definisi bakal, tegese bakal, tegesipun bakalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=bakal&oldid=80760"