bali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bali

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bali
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diwiwiti manèh saka kawitan;
  2. diambali manèh saka wiwitan;
  3. têka ing omahe;
  4. êngg mulih;








Kata kunci/keywords: arti bali, makna bali, definisi bali, tegese bali, tegesipun bali
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.