bambu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bambu

  1. êngg (krama) pring






Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran

bambu (plural: bambu-bambu; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. pring


Kata kunci/keywords: arti bambu, makna bambu, definisi bambu, tegese bambu, tegesipun bambu