bambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bambu

  1. êngg
krama
Krama bambu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pring









Kata kunci/keywords: arti bambu, makna bambu, definisi bambu, tegese bambu, tegesipun bambu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.