bambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

bambu

  1. êngg pring

Basa Indonésia[besut]

Tembung aran[besut]

bambu

  1. pring