pring

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

pring

basa Jawa[besut]

pring

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko pring
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit dêlêge digawe dandanan warna-warna, dene arane;







Kata kunci/keywords: arti pring, makna pring, definisi pring, tegese pring, tegesipun pring

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.