bangka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bangka krama/ngoko

  1. kaku lan atos;
  2. ks mati;
  3. (utawa bangkan) êngg atos (tmr. lêmah).








Kata kunci/keywords: arti bangka, makna bangka, definisi bangka, tegese bangka, tegesipun bangka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org