banyak

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Banyak

Tembung aran[besut]

Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Module:scripts/findBestScript' not found.

  1. bangsaning bèbèk gedhé

Dasanama[besut]

awija, angsa, wranggura, gangsa