Menyang kontèn

banyu gege

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

banyu gégé

ngoko
Krama banyu gege
Ngoko banyu gege
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

banyu dicampuri kembang sarta dmantrani dianggo ngedusi bayi.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti banyu gege, makna banyu gege, definisi banyu gege, tegese banyu gege, tegesipun banyu gege

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.