Menyang kontèn

banyu susu

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

banyu susu Aksara Jawa: (ba)ꦚꦸ (nyu) (_)ꦱꦸ (su)ꦱꦸ (su)

ngoko
Krama banyu susu
Ngoko banyu susu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

toya sesepan

krama
Krama banyu susu
Ngoko banyu susu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

banyu sing metu saka ing susu (dadi ombèn-ombèning bayi);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti banyu susu, makna banyu susu, definisi banyu susu, tegese banyu susu, tegesipun banyu susu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.