barat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

barat krama/ngoko

  1. êngg angin gêdhe (tmr. ing mangsa rêndhêng)
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti barat, makna barat, definisi barat, tegese barat, tegesipun barat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.