barat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

barat krama/ngoko

  1. êngg angin gêdhe (tmr. ing mangsa rêndhêng)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti barat, makna barat, definisi barat, tegese barat, tegesipun barat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org