Menyang kontèn

bat

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bat

  1. êngg tilasing pagawéyan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bat, makna bat, definisi bat, tegese bat, tegesipun bat

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Inggris[besut]

Tembung aran [ en ]

bat /ꦧꦺꦠ꧀/

Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti bat, makna bat, definisi bat, tegese bat, tegesipun bat