bat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bat

  1. êngg tilasing pagaweyan.









Kata kunci/keywords: arti bat, makna bat, definisi bat, tegese bat, tegesipun bat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org