bata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bata

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bata
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rimbagan lêmah sing wis diobong (dianggo gawe tembok lsp);
  2. (utawa bata bumi) ak pagêr bata ing pakarangan;
  3. êngg dianggo wilangan apa-apa sing wangune pêsagi (uyah lsp);4 êngg ak ru (cêngkal)








Kata kunci/keywords: arti bata, makna bata, definisi bata, tegese bata, tegesipun bata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org