batin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

batin

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko batin
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. sajroning ati, kb lair;
  2. êngg ing sanyatane (têrus ing ati);








Kata kunci/keywords: arti batin, makna batin, definisi batin, tegese batin, tegesipun batin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.