Menyang kontèn

besuk-besuk

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

bésuk-bésuk

  1. (bésuk iki) êngg
ngoko
Krama besuk-besuk
Ngoko besuk-besuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(bénjing-énjing

krama
Krama besuk-besuk
Ngoko besuk-besuk
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

). sésuk.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti besuk-besuk, makna besuk-besuk, definisi besuk-besuk, tegese besuk-besuk, tegesipun besuk-besuk

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.