bisa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bisa ꦧꦶ (bi) (sa)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bisa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kuwagang (kêconggah) nindakake (nglakoni, nggarap);
  2. pintêr;
  3. ora mokal (kêlakone).








Kata kunci/keywords: arti bisa, makna bisa, definisi bisa, tegese bisa, tegesipun bisa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org