bisa njara langit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

bisa njara langit Aksara Jawa: ꦧꦶꦱꦚ꧀ꦗꦫꦭꦔꦶꦠ꧀
Lingga: (langit)

  1. pr pintêr bangêt;








Kata kunci/keywords: arti bisa njara langit, makna bisa njara langit, definisi bisa njara langit, tegese bisa njara langit, tegesipun bisa njara langit
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org