bocah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bocah

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko bocah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wong sing isih cilik (durung ngumur);
  2. anak (ent turun, murid, kalerehan);
  3. êngg batur lanang (sing isih cilik);








Kata kunci/keywords: arti bocah, makna bocah, definisi bocah, tegese bocah, tegesipun bocah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.